donderdag 24 maart 2011

donderdag 17 maart 2011

Opdracht project.

De koeien moeten maar wat langer in de mist staan, want ik kreeg gisteren een borduuropdracht binnen en daar ben  ik ook mee gestart. Ik zal met regelmaat mijn vorderingen laten zien. Ook voor degene voor wie het is, zou het kunnen volgen.


Het is weer even geleden dat ik een geboortelap heb gemaakt, aangezien we geen baby's meer hebben in de familie. Daarom vind ik het hardstikke leuk om weer zo'n project ter hand te nemen.

maandag 14 maart 2011

Erg mistig.

Het gaat wel snel met mijn nieuwe werk. Koeien in de mist. Gekocht op de handwerkbeurs in Zwolle. Veel halve kruisjes met een enkele draad. Schiet lekker op.

maandag 7 maart 2011

Net af.

Het borduurpakket van dit werk, heb ik van mijn moeder gekregen. Het heet: Tuin aan de Vecht.

vrijdag 4 maart 2011

Een nieuwe uitdaging.

Mijn hobby is borduren en ik kijk regelmatig op verschillende blogs over borduren en breien.
Wat is het leuk om alle vorderingen van borduurwerken te zien. Het lijkt mij leuk om ook anderen van mijn vorderingen te laten genieten. Ik borduur voor mij zelf en ook voor goede doelen. Daarnaast hebben we een moestuin en het tuinseizoen staat weer voor de deur. Het is de bedoeling om aan het eind van de zomer/najaar mijn diepvrieskist helemaal vol te hebben met groente en fruit, zodat we de wintermaanden kunnen putten uit een flinke voorraad verse, biologische groenten. Maar deze blog gaat voornamelijk over borduren en hopelijk kan ik je regelmatig mijn vorderingen en gemaakte werken laten zien.