zaterdag 28 mei 2011

Dichtbij en toch nog zo ver.

Het einde komt steeds dichterbij, maar het wil nu niet zo vlotten. Mijn moeder heeft een nieuwe huurwoning en gaat hopelijk binnen een maand verhuizen. Er moet zoveel geregeld worden en opruimen. Je komt bijna niet aan borduren toe. Maar het is zaterdagavond en ik ga weer heerlijk ontspannen een tig aantal steken maken.


Hardlopers zijn tenslotte doodlopers, dus rustig aan.

woensdag 18 mei 2011

warme momenten

Er zijn van die dagen, zoals vandaag, dat er geen zon te zien is. En eigenlijk snak je naar warmte van de zon. Zo ook onze katten, die het heerlijk vinden om in de tuin te genieten van het warme lome weer.
 Ze zijn ook erg nieuwsgierig naar onze huidige tuinbewoner (een egel).Maar daar komen ze maar niet te dichtbij, want dat wordt dan een prikkelige ervaring.

maandag 9 mei 2011

Gaat lekker.

Het is weer tijd voor een update. Ik borduur gestadig door. Alhoewel het met warm toch niet zo lekker gaat, want de draad gaat wat plakken, borduur ik toch het meest in de avonduren.
Langzaamaan zie ik het einde in zicht komen. Maar dan moet ik nog de letters en de afwerklijntjes er in borduren. Dus nog genoeg te doen.

maandag 2 mei 2011

Geen steek gedaan.

Heerlijk weekend weggeweest, omdat mijn eega deze maand 50 wordt. We hebben hem verrast met een weekend weg. Het weer werkte prima mee.
 Uitwaaien aan zee.


De vuurtoren bij Burgh-Haamstede, na de zonsondergang aan zee.Ik had dit weekend geen borduurwerk meegenomen. Maar deze week gaan we weer volop er tegenaan.