woensdag 31 augustus 2011

Nog heel wat kruisjes te gaan.

Vandaag een kleine update van het borduurwerk. Het gaat inderdaad wat sneller met zo'n naaldhouder.

maandag 29 augustus 2011

Die Kimmie toch.Soms moet je wel lachen om je eigen katten. Kimmie vindt het leuk om televisie te kijken en dan vooral kattenprogramma's op Animal Planet. Vanochtend was de serie Cats from Claw Hill. Gemiauw trok haar aandacht.  Helaas moest ik optreden, want ze ging met haar poten tegen het scherm staan.
 Jammer Kimmie, misschien morgen weer een aflevering.

woensdag 24 augustus 2011

Eer van je werk.

Na een lange tijd, eindelijk weer een eigen borduurwerk in laten lijsten. De koeien in de mist. Gisteren opgehaald en gelijk een nieuw, afgemaakt, borduurwerk ingeleverd. 
Het viel mij gisteren pas op, toen ik op een afstand naar de koeien keek, dat ze inderdaad met hun poten in de laaghangende mist staan. Goh. Vaak zie je niet zo goed, wat je allemaal heb geborduurd en dan zie je pas als je het op een afstand bekijkt.
Ik wacht met spanning op het volgende borduurwerk. Ik heb het borduurwerk ooit van mijn moeder gekregen, toen we op de Kreadoe beurs waren. Toen de het pakket zagen, zeiden we allebei, het is net een tuin aan de Vecht. Nu is het eindelijk af. Ik zal wat ruimte aan mijn muur moeten maken, om het een mooie plek te geven.


zaterdag 20 augustus 2011

Goed idee?

Ik heb een naaldhouder aangeschaft. Eén waar 50 naalden in kunnen. Nooit gedacht dat ik dat zou kopen, maar met het borduurwerk, waar ik nu mee bezig ben, is het misschien toch wel handig. Je moet meer aan- en afhechten, dan dat je kruisjes borduurt.


Het borduren  schiet daarom ook niet zo op. Maar met de naaldhouder, gaat het wellicht wat vlotter.

Ik heb overigens wel de nodige aantal naalden moeten aanschaffen, want wie heeft er nu  50 borduurnaalden? Ik nu..... bijna.


maandag 1 augustus 2011

Al weer 1 augustus.

Wat vliegt de tijd. Een van mijn zoons moet op 22 augustus al weer zijn nieuwe schoolrooster halen (het laatste schooljaar) en de andere zoon gaat begin september starten met een opleiding informatica in Amsterdam. Gelukkig met openbaar vervoer goed te doen. Daar merk je aan dat de tijd vliegt.
Wat borduren betreft, dat wil, naar mijn idee, ook niet zo snel gaan. Maar als in september weer iedereen zijn gangetje gaat, dan zal ook het borduren weer wat vlotten.
Nog even een update van de hortensia's.


Foto gemaakt op 24 juli.

Foto van 10 minuten geleden.Jammer dat we de tijd niet even kunnen stilzetten.