woensdag 30 november 2011

Bijna op de helft.

Elke avond met het borduurwerk op schoot. Ook als ik een film kijk. De pauzes met reclames duren zolang, dat je makkelijk 30 kruisjes kan maken. En na de film heb je dan weer een stuk gedaan. Ik realiseer mij, dat ik nog een heleboel kruisjes te gaan heb. Maar ik ben bijna op de helft. En zometeen weer het borduurwerk te voorschijn halen, want de avond is nog vroeg.

zaterdag 26 november 2011

Ken je dat?

Wil je wat in de te volgen blogs verwijderen, en waarschijnlijk een beetje te snel, verdwijnt mijn hele lijst. Balen. Maar ik heb wel weer een groot deel terug, maar volgens mij nog niet alles.  Ach, ik kom er vanzelf wel achter welke ik nog mis.

Prettig weekend allemaal.

vrijdag 18 november 2011

Afspraak met je zelf maken.

We gaan er weer voor. Het borduurwerk wil ik graag in januari of februari af hebben. Ik moet nog heel wat steken maken. De breinaalden liggen voorlopig weer in de kast. Ik zou graag eens een heel stuk achter elkaar willen borduren, maar helaas gaat dat niet. Ik moet het hebben van de avonden en de zondagen en dan nog lukt dat ook niet altijd. Dus in mijn agenda staat voorlopig elke avond: borduren.

vrijdag 11 november 2011

Vestje.

Het vestje is eindelijk klaar. Ik had het vorig weekend al in elkaar gezet, maar er moest nog 10 cm. bij, zodat het beter zou vallen. Dus de zijkanten weer uitelkaar gehaald en het maar weer op de pennen gezet. Nu is de lap 75 bij 85 cm. Ik heb er 2 koortjes aan gehaakt, zodat ik het niet elke keer open valt. Heerlijk warm.


Ik ben even uitgebreidt en ik ga weer verder met de borduuropdracht. Dat wil ik wel in één keer afmaken, anders duurt het te lang. Er liggen nog genoeg andere borduurwerken, waar ik ook wel eens aan wil beginnen. Maar één tegelijk, anders wordt het een rommeltje.