woensdag 4 april 2012

Een award voor?

Ik heb mijn keuze bepaald, om aan de navolgende blogs een award te geven:1. de blog van Josee, borduurtjes.punt.nl , die ondanks haar lichamelijke problemen zich met hart en ziel inzet voor het goede doel, door samen met een team borduursters, borduurwerken te verkopen en de opbrengst te geven aan de Downstichting, ook borduurt zij en het team in opdracht.
2. de blog http://sillyoldsuitcase.blogspot.com/ ,   heeft niets met borduren te maken, maar ik word zo vrolijk van deze blog en prikkelt je ook om andere projecten te ondernemen, dan alleen borduren;
3. de blog van Sjoerdje: http://sjoerdjesblog.blogspot.com  is ook nog niet zo lang bezig met haar blog en motiveert zelfs haar jonge zoon om ook eens wat te borduren. En ze is sinds kort ook werkzaam als postbezorgster bij Postnl. En dat schept een band.
4. de blog van Miss T: http://misstsstitchingsworld.blogspot.com/ is een vrolijke blog, die nog niet zo lang bezig is, maar de projecten zijn zo kleurrijk en leuk. Reden genoeg voor mij om te volgen.
5. de blog van Tineke: http://hobbytien.blogspot.com/,Tineke borduurt en quilt er op los. Quilten vind ik schitterend, maar daar heb ik het geduld niet voor en ze borduurt ook schitterende werken. Zeker een blog om te volgen.

Ik wens iedereen een fijne dag,
Margreet.

 

6 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor de Award Margreet, ik zal ook eens gaan nadenken aan wie ik hem zal doorgeven.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooooooooooooooo wat liefffffffffffffffffff
  die ga ik op mijn punt zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel hoor! bedankt!
  Ik ga de award alleen niet doorgeven, dat vind ik
  een onmogelijke taak met alle prachtige blogs in Blogland
  ;-)

  groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee zo leuk, dank je wel!!!! Het is heel fijn om zo'n award te krijgen! Leuk initiatief!
  Groetjes,
  Miss t.

  BeantwoordenVerwijderen