zondag 26 februari 2012

Alweer voorbij.

Ik had een week vrij, samen met mijn jongste zoon. Mijn oudste zoon is nu een week vrij. Ja, zijn school valt onder het Noorden. Even niet bij stilgestaan.
Ik heb dus veel geborduurd, deze week, en het resultaat is:
Het borduurwerk is klaar, voor het goede doel. Ik denk, dat ik het borduurwerk deze week maar weg stuur. Weg is tenslotte weg, want ik heb nog 2 borduurwerkjes liggen, die nog gemaakt moeten worden en ook voor het goede doel zijn, maar dat duurt nog even voor die ook klaar zijn.
Ik heb nu de koe te voorschijn gehaald en die maak ik eerst af.
Fijne zondag verder.


donderdag 16 februari 2012

Toch een voorkeur.

Afwisselen met borduurwerken klinkt wel leuk, maar blijkbaar toch niks voor mij. Ik blijf het liefst bij één borduurwerk. De keuze was de koe of het geboortelapje. En het is geworden:


Het is zeer prettig om met felle kleuren te borduren en niet zoveel aan- en afhechten. 
De koe blijft dus even in de borduurdoos.

vrijdag 10 februari 2012

Waar de zon ook schijnt.

De poes vindt het heerlijk om waar ook de zon schijnt, haar lijf behagelijk uit te rekken en even warmte op te vangen. Dit keer doet ze dat op de kast onder de televisie.


Vrouwtje kan het niet laten om even een close up te maken.
Wat is het leven toch zwaar.
Prettig weekend allemaal.

woensdag 8 februari 2012

Kan niet stil zitten.

Na de borduuropdracht voor Australië, ga ik nu weer verder met een borduurwerk voor de verkoop voor het goede doel. Nu wel wat kleiner.
En, omdat ik ook nog een borduurwerkje voor mij zelf heb, wissel ik regelmatig even tussen de borduurwerken.
Ik heb iets met koeien. Mijn laatste koeien borduurwerk was: koeien in de mist. Die hangt inmiddels aan de muur bij de eettafel. Als deze koe klaar is, komt hij op de slaapkamer te hangen. Daar hangt al een zwart/wit schets van een koe en er staat een stenen koe in de vensterbank.
Dus je begrijpt, ik kan niet stil zitten.
Fijne dag allemaal.

zaterdag 4 februari 2012

Taaadaaaaa klaarrrrr!

 Hier zijn woorden niet nodig. 24 juli gestart en gisteren de laatste stiksteekjes ingemaakt. Nu gaat hij via via naar Australië. Ik hoop dat het een mooie lijst krijgt en zal schitteren aan de muur.