donderdag 20 juni 2013

Even wat anders.

Ik ben, sinds de beurs in Zwolle, waar ik mijn schaarhanger had gekocht, volger van  de blog:  Atelier Soedidee. Normaal maak ik alleen gewone borduurwerken en de schaarhanger was een uitzondering voor mij. Op 1 juni is bij Soedidee de B.Blok Mystery Sal begonnen en afgelopen zaterdag begon het toch te kriebelen, om daar aan mee te doen. Dus snel naar de hobbywinkel, om daar stof te kopen. Niet het witte kaaslinnen, maar jute kleurige kaaslinnen van Permin. Maandag de lap op maat geknipt en gestart en vervolgens een flinke inhaalslag gemaakt. Ik ben dus nu bij en het is afwachten tot zaterdag deel 4 op Soedidee verschijnt. Ik ben helemaal enthousiast. Als het af is, laat ik de lap inlijsten en gaat een plekje krijgen in mijn slaapkamer.
Tot die tijd, ga ik weer verder met mijn dames in de lelies. Daar is inmiddels ook weer een stukje bijgekomen.
Al vast een fijn weekend en tot het volgende berichtje.
Groetjes, Margreet.dinsdag 11 juni 2013

Klein stukje.

Ik heb de laatste dagen niet zo heel veel geborduurd. Ik ben nu met de tweede dame bezig  en daar moest weer gouddraad in geborduurd worden en dat is toch altijd wat lastig. Maar het is weer gelukt.

Met het warme weer ga ik ook niet in de zon zitten om te borduren en als er te veel wind staat, kan ik achter mijn borduurpatroon aan. Werkt niet zo fijn.

Maar gelukkig dat het ook wat warmer is, dat is goed voor onze groentetuin. We hebben al radijs en snijbiet gegeten. De eerste ijsbergsla is ook al in aantocht. Dat zijn snel groeiende groenten, maar de rest loopt toch een maand achter in groei. Hopelijk wordt het toch nog wat langer warmer, zodat we ook echt een mooie oogst krijgen. Onze vriezer moet weer goed gevuld worden. Er gaat niets boven verse sperzieboontjes van eigen tuin.

Fijne week, groetjes, Margreet.