dinsdag 28 januari 2014

Eén per week.

Ik zie, dat er veel mensen mee doen met een "Randje per week". Ik vind het erg leuk, maar ik maak mijn eigen project. Aan de rechterkant van mijn blog heb ik een rubriekje geopend en noem het: borduurwerkje per week. Hopelijk kan ik het volhouden om elke week 1 borduurwerkje af te krijgen en daarvan een foto te plaatsen.
Borduurwerkje nr 1, gemaakt in week 4.Borduurwerkje nr 2, gemaakt in week 5.Fijne week, groetjes Margreet.


donderdag 23 januari 2014

Klein berichtje.

Post weer rond gebracht en snel even foto's gemaakt, voordat het helemaal te donker is.
Eerste borduurwerkje is af:
Dit soort kleine werkjes zullen regelmatig voorbij komen.
  De Aurora Cabin vordert gestaag.
Alvast een fijn weekend.
Groetjes.

maandag 20 januari 2014

Wat nou Blue Monday?!

Ik heb totaal geen last van Blue Monday, zeker niet op de manier we wakker zijn geworden.
Gisteren vierde we ons 32ste huwelijksdag. We werden verrast door onze jongens met een etentje en een overnachting in het hotel Van der Valk van Breukelen. Gisteravond heerlijk gegeten en daarna ontspannen relaxen in de hotelkamer met alle luxe die we thuis niet hebben. Blue Monday  uitgerust wakker worden en lekker ontbeten. Zoveel heerlijks, dat je daar wel aan kan wennen, om elke morgen te eten. Dat is natuurlijk niet goed voor ons, maar voor deze keer nemen we het er maar van.

Maar we zijn weer thuis en terug in de realiteit. We houden het relaxte gevoel maar even vast en gaan morgen maar weer gewoon doen, dus Blue Monday? Niet hier.

Vandaag nog geen foto's van borduurwerk. Volgende bericht maar.

Fijne week. Relax........
zondag 5 januari 2014

Aurora Cabin.

Ik heb, sinds de laatste update van de Aurora Cabin, toch aardig wat vordering gemaakt.
Dit was op 15 december.
Vandaag. 
Ook ga ik deze of volgende week starten met kleine projectjes voor Josee. Ik zal daar ook met de tijd het één en ander van laten zien. Het zijn behoorlijk wat borduurwerkjes voor de volgende kerst, maar dan zijn we prima op tijd.

Alle feestelijke dagen zijn voorbij en ook de kerstvakantie. Vanaf morgen weer in ons gewone doen. Niet helemaal, want ik heb geen postbezorging meer op maandag. Het zal even wennen zijn, van 6 dagen naar 5 dagen werken. Tijd genoeg voor andere leuke en minder leuke dingen.

Fijne week allemaal en hopelijk blijft het koude weer nog lang weg.