woensdag 26 februari 2014

Kleurrijk.

Ik heb de serie van 6 kerstwantjes afgemaakt. Vandaag de laatste aan de rechterkant van mijn blog.
En dit zijn ze allemaal.

Het is/was een leuke serie om te borduren.

Maar ik ga het weekend starten met een nieuwe serie van wantjes en dus gaat het 'borduurwerkje per week' gewoon verder.
Vanavond verder met Aurora Cabin. Volgende week zal ik ook een update van dit borduurwerk geven.

Fijne avond.

 

zondag 23 februari 2014

Een heel wat anders beurs.

Vandaag voor het eerst naar de motorbeurs in Utrecht geweest. Ik wist niet, wat ik er van moest verwachten, maar ik vond het wel gezellig. Heel erg druk en een heleboel motors. Mijn man heeft al een type op het oog, dus maar even proefzitten.
Duidelijk een tourmotor en geen racemonster. Ik heb gelijk maar een motorjack aangeschaft. Nu nog een mooie motor en dan spring ik graag achterop.

Fijne week allemaal.

zondag 16 februari 2014

Ik heb niets nodig, hoor!!

Net terug uit Zwolle van de Handwerkbeurs. En ja, ik heb niets nodig. Maar je komt toch altijd met wat thuis. Als het aan mijn man lag, ook weer met een borduurpakket, maar ik heb het nu bij twee patronen houden en een nog in elkaar te zetten theedoos. Mijn mannen houden wel van een kopje thee en wat is leuker, dan een vrolijke theedoos. Mijn man heeft gezegd, dat we samen de theedoos in elkaar gaan zetten. Dat moet lukken en het resultaat zal ik zeker laten zien.

Gekocht bij theedoosmaken.nl. en de keuze was enorm. Maar als wij zonnebloemen zien, moeten we altijd aan Frankrijk denken.


De volgende patronen komen ooit in geborduurde vorm op onze slaapkamer te hangen.

Wordt met rood garen geborduurd en aangezien wij kattenliefhebbers zijn, kon ik niet aan het patroon voorbij lopen.Deze vonden we allebei ook leuk. Onze monogrammen gaan in het hartje in het midden, boven 'ons huis' en de andere huisjes zullen hopelijk de toekomstige huizen vertegenwoordigen van onze zoons. Nu ik er over nadenkt, wel een mooie gedachte, met het ouderlijk huis als middelpunt.
Volgende week zondag gaan we weer naar een beurs, maar dan één van een hele andere orde. De Motorbeurs. Manlief heeft in december zijn motorrijbewijs gehaald en wil dit jaar een motor kopen, dus hup naar de motorbeurs. Ben benieuwd.

Fijne week allemaal.
Margreet.dinsdag 11 februari 2014

Ik heb hem weer.

Een aantal jaren geleden ben ik abonnee geweest van het blad 'Cross Stitcher'. Via  een omweg kosten dat een klein fortuin. Nu was het mogelijk om via paypal te betalen. Weer aangemeld voor een jaarabonnement en een stuk goedkoper. Vanmorgen viel het eerste blad weer in mijn bus. Heerlijk. Koffie erbij en bladeren maar.
Als ik mijn postronde heb gelopen, ga ik er vanmiddag maar eens goed voor zitten.

Ondertussen heb ik het vierde 'borduurwerkje per week' afgemaakt.

Fijne week allemaal.

vrijdag 7 februari 2014

Aurora Cabin.

Deze week weer een 'borduurwerkje per week' gemaakt, rechts in mijn blog. Even een foto gemaakt van de Cabin.

Ik heb het grootste gedeelte gehad en ben nu met de voorgrond van de 'cabin' bezig. Op de foto zie ik pas wat ik aan het borduren ben. Het worden rotsen met sneeuw bedekt. Als ik met mijn neus er bovenop zit, dan zie ik dat haast niet.

Vanavond weer starten met een borduurwerkje 'per week'.  Het resultaat komt dinsdag of woensdag weer aan de rechterkant te staan.

Ik wens iedereen een prettig weekend en veel borduurplezier. Gezien de weersverwachting lijkt het mij een prima optie.