donderdag 28 april 2016

Borduurchallenge.

Normaal ben ik niet zo van uitdagingen, omdat je nooit weet of je de tijd er voor hebt, maar deze wilde ik toch niet laten schieten. Via de facebook pagina van Heaven and Earth borduren Nederland/Belgie, heb ik mij ook aangemeld en de bedoeling is om 50 kruisjes per dag te maken en dat 4 weken lang. Ook om een beetje inzicht te krijgen, hoe snel ik borduur. Prima excuus om elke dag je zelf verplicht 50 kruisjes te laten maken, maar als je bezig bent, worden het er al gauw veel meer en zeker met dagen, wanneer je niet hoeft te werken.
We zitten in de tweede week van de Sal.

In de eerste week heb ik de gemaakte kruisjes ingekleurd en deze week weer met een normaal potlood en de week is nog niet voorbij.

Door al die mooie borduurwerken van Heaven and Earth op facebook en een sale in Amerika, heb ik mij laten verleiden tot de aanschaf van 2 patronen die nog groter worden dan Curious Nose.

Eén van de patronen is One van Zindy Nielsen (226.000 kruisjes, 50 - 70 cm). Garen en stof zijn al in huis.
Het andere patroon is van Mikki Senkarik (388.750 kruisjes). Deze mag voorlopig in de kast blijven.
Waar begin ik aan? Ach, ik hoef mij niet te vervelen.


3 opmerkingen:

  1. ze zien er prachtig uit, ben zeer benieuwd naar update's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een werk he...maar wel een goed idee, 50 per dag.Ik heb ook 2 heaven and earth borduurwerken, eentje is al best ver maar het is zo veeeeeel! Misschien toch een roulatiesysteem en dan elke dag aan iets werken of elke week. Ik heb ook even steekjes geteld vandaag en ontdekte dat ik er heel veel kan zetten, wel meer dan 300 per dag...Prachtige werken trouwens! succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie update. En mooie nieuwe HAED gekocht. Ben benieuwd naar je nieuwe start.

    BeantwoordenVerwijderen